Aku hanya hamba

SAYA juga seorang manusia...
Jika apa yang dipostkn bercanggah atau lari daripada kebenaran,
mohon diperbetulkan..
.

Asmaulhusna

Tuesday, January 17, 2012

...Terlerai doh!!...



Alhamdulillah, tpat 1430, 16 January 2012, terlerailah sudah beban 1 sem di bahu!!


las paper agak annoying giler! tp Alhamdulillah papernyer obj+mcq..parah juga nak menanda 300 jawapan sehinggakan sy terpaksa take 15 min utk restkn kepala otak b4 start answering again!!


inilah sem yang paling semput dibuatnye..
inilah sem yang membuatkan sy byk berjegil 4, 5 pagi untuk siapkan report, assignment, presentation, grup work project..
inilah sem yang membuatkan sy test hampir setiap minggu..bygkn 18 minggu study, every week ada test..how crazy i'm!


dalam 4 minggu sebelum2 ni, hari selasa berturut2 ada exam..isnin malamnye hq!! truly, mmg menguji kesabaran dan keikhlasan..


hanya Allah la yg tahu betapa bebesarnya hati saya malam ni..lapangnya bila segala beban dah berakhir...(sebab tu excited giler nak update tambah minum kopi plak time hq tadi)..





sy ada juga compare jadual sy ngan bdak mdc, dental atau course yg ada kt kampus sy..haha course sy lah juara kesibukan..kalau budak dntal ngan mdc kata diorang busy giler smpai ajak kpd Allah pun x nak sebab busy, suka untuk sy ckp, korang penipu..sy nampak ada je yg sempat tonton wayang, baca novel, tgk cerita korea, hang out, dating, tidoq banyak...


dh x de pape untuk sy teruskan post ni.....tp yang pastinya skrg ni dlm mode yang sgt bahagia


p/s: sgt berharap agar 3 lagi sem ke depan, tidak dahsyat seperti ini lagi..














~fokus untuk agenda dakwah selepas ni..
Ya Rabb, 24 jam slps2 ini, aku jundiMu..sibukkanlah aku dengan akhirat kerana sudah hampir 20 minggu akhiratku terganggu dengan dunia..



No comments:

There was an error in this gadget