Aku hanya hamba

SAYA juga seorang manusia...
Jika apa yang dipostkn bercanggah atau lari daripada kebenaran,
mohon diperbetulkan..
.

Asmaulhusna

Saturday, March 20, 2010

...demam pesta bku...

Alhamdulillah, ari ni lpas je klas English pagi tdi, tros ready utk ke pesta bku kt PWTC..mula rncg nk g ngan fika je, mulanya ingin berdua tapi akhirnya berenam..mula2 asma ngan Aishah join, pastu kt PWTC plak, jmpa ika ngan ain yg dtg dri um..

first destination,booth GALERI ILMU..bku yg dicari adalah Murabbi cinta..oihh tgk kulit pun menarik, wrna pink gitu..



after je solat zohor kt the mall, tros g mkan kt situ..oleh kerana fika ngan aishah dh mkn kt cafe K1, diorg pegi dlu..so, berpecah la kitaorg..

pastu after mkn kitaorg serbu booth PTS Litera, bku yg diaim adalah Khalid Al-Walid dan Ikramah..klu si asma plak, mcm2 bku dia cpai!!



pastu g booth AL-HiDAYAH..x de yg berkenan di hati..kt cni, cik asma dia borong lagi..
sesak dada ni tgk dia borong bku..hehe

las destination, booth TELAGA BIRU, sama jgak, x de lgi bku yg berjaya memikat hati, tapiknnnn
kt cni, cik asma borong lagi...adohai!!


pastu dh x de dh!! dh x sggh mne2 dh..tros balik sbb asma ada titas..klu dibiarin bisa kosong pesta itu dikerjarin mbak asma nih!!

ana ckp kt dia, klu ada meja satu n kain alas meja pastu susun bku yg dia beli, confirm mcm org jual bku..byk btol dia borong..

overallnya, ana smpt plih 3 buah bku..x nk bli byk2 sbb 2,3 mggu lpas bru shopping bku kt pustaka mukmin..masa tu x tau la plak akn ade book fair kt PWTC..x pe la..sumua ni percaturan Allah..

klu tgk suasana kt pesta ni, bleh tahan ar sesak..cmne la cti ari minggu, msti lagi sesak..


lastly, kt pesta buku ni jgak ana jumpe shbt lme ana yg ana sudah lma tidak ketemu..Alhamdulillah terubat rindu..

p/s: kepada sesiapa nk mndptkn bku2 yg yg murah, dtg la ke pesta bku ni..byk discount yg ditawarkan especially kt PTS Litera hmpir 30% diberikan dengan hnya tnjuk kad matrik pelajar..huihh..berbaloi-baloi..

PENUHI DIRI ANDA DGN ILMU2 YG BERMANFAAT...

2 comments:

☆与王ㄗ王ㄒ☆ said...

wow!!!
ang pi!!!

arggghh!!! jeles222!!!!


hukhuk...
nk pi jgk....

T___T

.::PENCINTA SAKINAH::. said...

Ala, dtg ar..Byk msa lgi..tutup 28 mac nih..hik3..johor ngan KL ni bkan jauh sgt pown..

There was an error in this gadget